Pega vacatures

Geen motivatiebrief of cv. Een goed gesprek, dat vinden wij belangrijk.

Het liefst op een voor jou, of ons, epische locatie. Je mag zelfs een +1 meenemen.  Want wij geloven dat je nog beter floreert met iemand die jou goed kent. En dat het fijn is om met iemand over ons te kunnen roddele.., eeh, sparren!

Kom bij Younicorp

Relevante Pega kennis is natuurlijk belangrijk. Maar de business case overtreffen doe je vooral door (h)echt samen te werken. Wij geloven erin dat werk net zo leuk hoort te zijn als op bezoek bij goede vrienden! Houding, gedrag en goede teamdynamiek zijn dan essentieel. Vind jij dat ook? 

Neem dan nu jouw Next Best Action en solliciteer direct. Wij zijn op zoek naar toppers voor onderstaande posities!

Epic illustratie

Vacatures: Pega Goeroes

Beschik jij over de nodige kennis en ervaring, vind je dat werk leuk hoort te zijn én geloof jij ook in onze visie? Dan zoeken wij jou!

Pega Lead System Architect

Ben je een echte goeroe, kent Pega geen geheimen meer voor jou én is plezier in je werk voor jou een randvoorwaarde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pega (Senior) System Architect

Ben je Pega gecertificeerd en gaat je hart sneller kloppen van je klanten verblijden met optimale bedrijfsprocessen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Pega Decisioning Consultant

Gaat jouw hart sneller kloppen van Marketing Automation en heb jij ervaring met het – door relevantie gedreven – AI brein achter de Pega Customer Decision Hub? Kom erbij!

Pega Business Architect

Verklein jij graag ‘de gap’ tussen IT en Business én heb je de nodige ervaring in het ophalen van requirements? We want you!

Trainee

Nog geen Pega of IT ervaring, maar wel een goeroe in de dop? Dan leiden wij je op! Solliciteer direct en ga aan de slag als Younicorp Trainee!

IT ontwikkelaar

Heb jij de nodige IT ervaring met bijvoorbeeld: Java, C#, C++, REST, Javascript, .NET en/of PHP? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze blogs over werken bij Younicorp

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Zin om kennis te maken? Vul het formulier in, dan nemen wij binnen een dag contact met je op!