Younicorp & Salesforce

Younicorp en Salesforce vormen een perfecte match. Met onze kennis in Salesforce-implementaties en onze ‘niet goed geld terug’ belofte, helpen we onze klanten het maximale uit het platform te halen. Vertrouwen is de belangrijkste kernwaarde van Salesforce en niet geheel toevallig ook bij Younicorp. Als officiële Salesforce partner streven wij samen met onze klanten voortdurend naar verbetering en innovatie, om zo succesvolle digitale transformaties te realiseren. 

Waarom Salesforce?

360-graden klantbeeld

Salesforce biedt een 360-graden weergave van klantgegevens, waardoor organisaties een diepgaand inzicht krijgen in de behoeften en interacties van hun klanten. 

AI-gebaseerde data-analyse

Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) analyseert Salesforce gegevens op intelligente wijze, waardoor waardevolle inzichten worden verkregen en betere besluitvorming mogelijk wordt gemaakt. 

Workflow automatisering

Salesforce biedt krachtige workflow automatiseringstools om repetitieve taken te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en de efficiëntie van bedrijfsprocessen te verbeteren. 

Mobiele toegankelijkheid

Met Salesforce kunnen gebruikers vanaf elk mobiel apparaat toegang krijgen tot hun gegevens, waardoor ze overal en altijd verbonden blijven met klanten en bedrijfsactiviteiten. 

Schaal- en aanpasbaarheid

Salesforce is een schaalbaar en aanpasbaar platform dat kan groeien en evolueren met de behoeften van een organisatie, waardoor flexibiliteit en aanpassingsvermogen worden geboden. 

Krachtige integraties

Salesforce biedt een breed scala aan integratiemogelijkheden, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd met andere essentiële bedrijfssystemen en -tools, zoals ERP-systemen, marketingautomatisering en klantenservicesoftware. 

AppExchange-ecosysteem

Met Salesforce’s AppExchange kunnen gebruikers kiezen uit duizenden apps en add-ons van externe ontwikkelaars om de functionaliteit van het platform uit te breiden. Dit rijke ecosysteem biedt een scala aan oplossingen om aan specifieke zakelijke vereisten te voldoen. 

Klaar voor Next Level Salesforce projecten?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!