Werken bij Younicorp!

Bij Younicorp draait het om jou! We luisteren naar je, delen onze successen met elkaar en hebben vooral veel plezier.

Scroll lekker door om meer te weten te komen over onze onderscheidende cultuur en alles wat Younicorp jou te bieden heeft.

Net zo leuk als op bezoek bij goede vrienden

Het leven is te kort om te werken op een plek waar je geen plezier hebt en waar je niet gewaardeerd wordt om wie je bent. Wij geloven erin dat werk net zo leuk hoort te zijn als op bezoek gaan bij goede vrienden. Sterker nog, je collega’s zie je zelfs vaker dan je vrienden. Hoe kun je verantwoorden om zoveel tijd van je leven aan je werk te besteden als je er niet op zijn minst net zoveel plezier uit haalt? 

Hoe wij dit bereiken heeft alles te maken met onze cultuur waarin we elkaar vertrouwen, vrijheid geven, verantwoordelijkheid nemen en een hele hoop plezier hebben. Lees vooral verder om meer te leren over onze bedrijfscultuur.

Younicorp way of working

Afbeelding van model de 3 V's

Vertrouwen is de basis van onze cultuur en onze belangrijkste kernwaarde. We vertrouwen elkaar en zijn volledig transparant. Taboe's bestaan niet en alles mag en kan besproken worden. Toch is dat niet altijd even makkelijk en daarom laten we ons regelmatig coachen op onze teamdynamiek door onze huiscoach Judith.

Vrijheid om keuzes te maken en beslissingen te nemen, want we leunen 100% op jou en kunnen daarom ook niet anders dan zelforganiserend te werk gaan en alle informatie open en volledig transparant met je delen.

Verantwoordelijkheid

Bij veel vrijheid hoort ook verantwoordelijkheid. In onze ervaring is een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel een logisch gevolg als de basis van het vertrouwen aanwezig is en vrijheid gegeven, maar ook genomen wordt. 

Plezier staat centraal in onze cultuur. Wat we ook doen we willen er altijd plezier aan beleven. Onze opdrachten selecteren we daarom zorgvuldig en onze beslissingen meten we eraan af. Wekelijks checken we bij elkaar het werkplezier binnen Younicorp en bij de klantopdracht per persoon. 

Vol vertrouwen

Dit model vormt de basis voor onze way of working. Wij kunnen en durven elkaar te vertrouwen. Want we weten én geloven dat onze complementaire individuele talenten en kwaliteiten ons collectief zo ontzettend krachtig maakt. Daarom geven én nemen we enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij klanten maar ook intern. 

Uiteraard doen we dat met een flinke dosis plezier! Dat staat tenslotte centraal in onze missie. 

Tip: klik op de gele bolletjes voor meer uitleg

Altijd Episch

Als we ergens voor gaan, dan gaan we er vol voor. Voor onze klanten betekent het dat we altijd die stap extra doen om ze te verbluffen en te verrassen. Op het werk. Op de relatie. Op de samenwerking. Met als doel gezien en gewaardeerd te worden als meest waardevolle. Voor onszelf betekent het dat we alleen genoegen nemen met de beste mensen. Mensen die het goede doen. Die plezier maken en hebben. Die aanspreken en uitspreken. Die elkaar uit de modder trekken als nodig. En die er samen alles aan doen om afspraken te overtreffen.

Epic illustratie
Illustratie

Helemaal open

Wij zijn volledig transparant én inclusief. In ons denken en in ons handelen. Want alleen zo kunnen we samen de juiste vragen stellen en echt goede keuzes maken. Dat het niet allemaal in één, twee of drie keer goed gaat, weten we. En accepteren we. ​​

Epic Friday

Als je ook maar iets over Younicorp hebt gehoord dan heb je ongetwijfeld wat meegekregen over onze Epic Fridays. Deze hebben wij om de week en zijn absoluut niet meer weg te denken. Bovendien zijn deze dagen een ultieme uiting van onze cultuur. Op de Epic Fridays nemen wij de tijd om te experimenteren, nieuwe dingen te leren, fouten te maken, belangrijke beslissingen te nemen en vooral heel veel plezier te hebben. Deze dagen gaan gepaard met Epische locaties en Epische activiteiten. Wil je hier meer over weten, dan moet je absoluut de blog van onze Marco Bussemaker lezen! 

Hieronder een kleine greep uit ons Epic archief.

Hebben we een match?

Wat we bieden

Marktconform salaris

Wat betekent dat eigenlijk, een marktconform salaris? Dat je op heel veel andere plekken exact hetzelfde kan krijgen? Daar geloven wij niet in.
Daarom krijg je naast je salaris ook winstdeling bij Younicorp. Je bent tenslotte toch medeverantwoordelijk voor het succes? Dus dat is wel zo eerlijk.

Leaseauto

We geloven in ultieme vrijheid. Daarom krijg je een mobiliteitsbudget van 1000,- EUR. Ongeacht je ervaringsniveau. Als je daar een dikke leasebak van wilt rijden, dan doe je dat. Als je liever goedkoper reist en geld over wilt houden om Bitcoins te kopen dan is dat ook je eigen keus. 

Ontwikkeling in eigen tijd

We zijn nooit uitgeleerd! Blijven ontwikkelen is belangrijk voor jezelf, maar ook voor Younicorp. Daarom krijg je 10 studieverlofdagen en 3000,- EUR ontwikkelbudget per jaar. 

Concurrentiebeding

Iets waar onze concullega’s van lijken te houden, maar wij niet zo goed begrijpen. Een concurrentiebeding kennen wij daarom niet. Als je écht denkt dat het gras groener is aan de overkant dan leggen we je niets in de weg. We geloven in onze eigen kracht en verantwoordelijkheid om het werk net zo leuk te houden als een bezoek aan goede vrienden!

Achterkamertjespolitiek

Bij ons is echt alles transparant, zodat je precies weet wat er speelt en daar pro-actief mee om kunt gaan. Je krijgt tenslotte het vertrouwen en de vrijheid om zelf of met je team beslissingen te nemen, dan zorgen we er wel voor dat je alle informatie tot je beschikking hebt.

Vaste functieomschrijving

We vinden het belangrijk dat je juist jouw unieke talenten en interesses kan inzetten bij je werkzaamheden. Samen bespreken we daarom hoe jouw droombaan eruit ziet en wat je ambities zijn. We noemen dit jobcrafting en daarom zie je bij ons geen vacatures met vaste functieomschrijvingen.

Maximale declarabiliteit

Juist de binding met elkaar vinden we enorm belangrijk. De Epic Friday hebben we mede daarom heilig verklaard en ook onze partners en klanten weten dat wij dan niet voor ze aan het werk gaan.  

Micromanagement

Zoals ‘Steve Jobs’ eens zei;
Waarom zouden we slimme mensen aannemen en ze vervolgens vertellen wat ze precies moeten doen? We nemen juist slimme mensen aan, zodat ze ons kunnen vertellen wat we moeten doen!

Kennismaken?

Het begint met het invullen van het kennismakingsformulier. Daarna ziet het proces er zo simpel uit als de stappen hieronder.

Werk is meer dan alleen werk. Het heeft impact op jou en de mensen om je heen. Wij vinden het niet meer dan logisch dat je bij een kennismaking ook een +1 mee mag nemen. Sterker nog, dat moedigen we aan! Dat kan je schoonmoeder zijn, maar mag natuurlijk ook je partner, kind of één van je vrienden zijn. 

Het kan jou helpen om het gesprek na te bespreken en je mening te vormen samen met iemand die dicht bij je staat.

En het geeft ons de mogelijk om jou ècht te leren kennen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar je studie, werkervaringen en certificeringen, maar niets vinden wij zo belangrijk als weten wie jij bent als persoon, wat belangrijk voor je is in je leven en wat jou echt drijft!

Een kennismaking doen we het liefst op een onvergetelijke manier. Bijvoorbeeld in je favoriete restaurant, op de Euromast, in een achtbaan of iets anders ongebruikelijks. We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd even goed uitkomt en daarom kunnen we indien gewenst ook iets laagdrempeligers bedenken 🙂

Voordat we het contract met elkaar ondertekenen spreken we af op een Epic Friday waar je de hele club kan ontmoeten en veel meer gevoel krijgt bij onze bedrijfscultuur. Als we aan het einde van de Epic nog steeds vol vertrouwen zijn dan tekenen we direct het contract!

Easy peasy.

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Zin om kennis te maken? Vul het formulier in, dan nemen wij binnen een dag contact met je op!