Getting things done

Younicorp zorgt dat de Pega belofte “help you make better decisions and getting things done” wordt waar gemaakt. Onze organisatiecultuur van uitspreken en aanspreken heeft een perfecte match met de iteratieve groeibelofte van Pega. Door onze expertise op het gebied van procesautomatisering, onze ervaring met het Pega platform en onze drive om samen doelen te halen zorgen ervoor dat we samen elke sprint het beste uit Pega halen.

De belofte van Pega

Real-time AI

Case management

Omni-channel experiences

Live data

Scalable layers

Het juiste werk, door de juiste mensen, op de juiste plaats, via het juiste kanaal op basis van de juiste informatie en ook nog schaalbaar! Pega maakt het mogelijk. De schaalbare architectuur en de uitgebreide integratiemogelijkheden gecombineerd met de AI en case management functionaliteit maakt het de toepasbaarheden eindeloos. Van zaaksysteem tot fraudebewaking, van callcenter tot chatbot.

Next level met Pega & Younicorp

In een continue veranderende wereld met continue veranderende behoeften en daardoor continue veranderende functionaliteit in Pega wordt veel gevraagd van ontwikkelaars. Optimale samenwerking tussen teamleden is hiervoor meer dan ooit noodzakelijk. De juiste houding en gedrag zijn hiervoor essentieel. Dit is niet eenvoudig, er vraagt naast technische vaardigheden ook de juiste coaching en begeleiding. Maar wie verbinding zaait zal betrokkenheid oogsten. Betrokkenheid en de drive om continue het beste uit het Pega platform en uit onszelf te halen.

Onze Pega blogs

Marco Bussemaker

Epic Fridays

Binnen Younicorp kennen wij onze Epic Friday. Dat is één dag in de twee weken waar de focus niet ligt op (directe) inzet voor onze

Lees verder »

Klaar voor Next Level Pega projecten?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!