Vacature: Pega Lead System Architect

Over Younicorp

Younicorp is gestart vanuit de ideologie dat elk bedrijf zou moeten hebben; het leven is te kort om geen plezier te maken op werk. Sterker nog: wij creëren een plek die voelt als een warm bad en waar je echt gewaardeerd wordt om wie je bent. Het is toch maf dat je je collega’s vaker ziet dan je vrienden? Dan dient je werkplek op z’n minst net zo leuk te zijn. Deze sfeer creëren wij door transparant en eerlijk met elkaar te communiceren. Niet altijd makkelijk, wel duurzaam. We bereiken hierdoor en cultuur waarin we elkaar vertrouwen, verantwoordelijkheid nemen en écht vrijheid geven en krijgen.

 

Voor onze klanten vertaalt zich dat als volgt: onze consultants zijn binnen no-time up to speed, brengen plezier (terug) op de werkvloer en geven projecten de aandacht en focus die het verdient.

Over de rol

Jij bent klaar voor meer plezier en meer impact tijdens je werk. Doordat je bakken Pega werkervaring bezit, kent deze complexe wereld voor jou steeds minder geheimen. Gelukkig ben je nog lang niet uitgeleerd. Jouw profiel?

 • Je bezit een heuse portefeuille aan Pega Certificeringen (LSA is een must).
 • Je hebt ervaring met werken als consultant of wil hier graag ervaring in opdoen.
 • Je bent niet alleen technisch, maar ook professioneel savvy; een goede communicator, richting stakeholders), proactief en je beschikt over een nodige dosis overtuigingskracht.
 • Onze kernwaarden vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid zijn op je lijf geschreven.
 • Je bent enthousiast en klaar voor een nieuwe manier van werken. Younicorp is uniek in zijn soort en je kan niet wachten om samen met ons mooie dingen te realiseren. Voor onze klanten en met elkaar.
 • Jouw persoonlijke talenten weten in te zetten in de functie. Hoe dat er praktisch uit ziet? Dat bepalen we samen! Wees in ieder geval niet bang voor een vastgesteld profiel, het enige constante is jouw energie, al job craftend komen we tot de ideale rol.

Wat kan je verwachten

 • Aandacht voor jouw unieke talenten en leerdoelen. Wij focussen op je natuurlijke krachten en persoonlijke ontwikkeling staat écht hoog in het vaandel bij Younicorp. Zo kan je een professionele MBTI-scan verwachten, sessies met onze bedrijfscoach en heb je een vrij besteedbaar ontwikkelbudget van 3000 EUR per jaar. Of dat nu wordt ingezet om certificaten te sparen of je Spaans op te krikken; jij bepaalt.
 • Wij bouwen Younicorp samen. Dit houdt in dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. Beslissingen worden niet achter gesloten deuren genomen, maar samen. Praktisch gezien vertaalt zich dit in winstdeling: we doen het echt met elkaar.
 • Plezier & inspiratie. Wij geloven niet in maximale declaratie targets. Eens in de twee weken gaan we niet naar de klant, maar vieren we onze Epic Friday. Op originele locaties, door heel het land, hakken we knopen door, worden we geïnspireerd en sluiten we af met een vette activiteit (+ borrel). Goed voor de teambonding en het werkgeluk 😉.
 • Vrijheid in mobiliteit. Ongeacht je ervaring ontvang jij altijd 1000 EUR mobiliteitsbudget. Als je daar een dikke leasebak van wilt rijden, dan doe je dat. Als je liever goedkoper reist en geld over wilt houden om Bitcoins te kopen dan is dat ook je eigen keus. 

Solliciteren

Wij denken continue na over hoe we je een zo authentiek mogelijke sollicitatieprocedure kunnen bieden. We willen je een realistisch en eerlijk beeld geven van ons prachtige Younicorp, maar bovenal: de échte jij leren kennen.

Hoe we dat realiseren?

 • Geen motivatie brief of CV. Een gesprek zegt zoveel meer!
 • Onze gesprekken zijn real life op, voor jou of voor ons, epische locaties.
 • We geven je de kans iemand mee te nemen tijdens deze gesprekken; die ene dierbare of vriend(in) die jou als geen ander kent.
 • Als je door bent, krijg je direct een offer. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.
 • Jij wordt uitgenodigd op één van onze Epic Friday’s. Om de twee weken staat onze hele vrijdag in teken van elkaar als team, inspireren, knopen doorhakken en veel plezier maken. Horen we een volmondig JA van beide kanten? Dan is het signing time!

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Zin om kennis te maken? Vul het formulier in, dan nemen wij binnen een dag contact met je op!