Next level klantenservice en procesautomatisering

Met het QuandaGo Connected Experience platform brengt Younicorp organisaties in Nederland naar het next level op het gebied van klantenservice én procesautomatisering. Want met het QuandaGo Connected Experience platform breng je klantcontacten, kennis en processen samen op één plek. Gecombineerd met onze expertise op het gebied van procesautomatisering levert dit een unieke en krachtige combinatie op. Een combinatie waarmee we bedrijven helpen om hun klantinteractie en digitale customer journey (verder) te verbeteren.

Voordelen van QuandaGo

Omnichannel interacties

Gepersonaliseerde engagement

360° klantbeeld

Geautomatiseerde Workflows

Relevante
Aanbiedingen

Doorlopende coversaties

Klanten verwachten een persoonlijke en 360-graden benadering van organisaties. Zowel tijdens de offline als de online klantreis. Daarnaast is het nieuwe normaal een korte, vlotte verwerking. Waarbij minimale klantinspanning wordt gevraagd. Want de grootste ergernissen ontstaan wanneer iemand zelf veel stappen moet zetten. Of lang moet wachten. Kan jij het niet persoonlijk en snel? Dan kost je dat tijd, geld en imago.

Optimalisatie van klantcontact en procesautomatisering

QuandaGo biedt een bewezen oplossing voor bedrijven en overheden. Blokker, Dela, Randstad, Gemeente Amsterdam, het ministerie van VWS, Sociale Dienst Drechtsteden en RTL hebben al vele successen behaald door hun klantinteractie te verbeteren en hun processen te optimaliseren met QuandaGo.

Next level met Quandago & Younicorp

Zet je klanten en medewerkers in hun kracht door ze precies op het juiste moment te voorzien van de juiste informatie. Automatiseer taken en werkprocessen met AI en machine learning. Bevorder efficiency en verbeter uw prestaties door het contactcenter en de backoffice onderling te verbinden – ėn met de rest van uw organisatie. Met onze expertise van procesautomatisering en het platform van QuandaGo helpen we je naar een Next Level klantenservice en backoffice automatisering! 

Klaar voor Next Level klantinteractie?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!