Ich bin ein Younicorper

Potverdikke, wat had ik zin om aan de slag te gaan bij Younicorp!

Ik volgde Younicorp al vanaf het begin op LinkedIn. Daar zag ik regelmatig leuke berichten voorbijkomen van o.a. Epic Fridays die om de week georganiseerd worden door telkens een andere medewerker. Die ik nu dus gewoon collega’s mag noemen 💪🦄 

Verbeteren klantervaringen 

Toen Marco en Deniz mij benaderden met het plan een partnership met QuandaGo te starten, hoefde ik dus niet lang na te denken. Klantervaringen beter maken en aanpalende processen automatiseren is waar mijn hart ligt én waar ik goed in ben. En dat bij een club met een unieke bedrijfscultuur. Één en één is dan al heel snel vijf.

Ich bin ein Younicorper 

We waren er dan ook snel uit en ik kan mij nu ook Younicorper noemen 🥳. Wat echt wel voelt als een eretitel. Cultuur en waarden staan extreem hoog in het vaandel. En de wereld veroveren met onze way-of-working is het doel! Daar ga ik dan ook zeker mijn steen aan bijdragen.  

Eerste Epic Friday 

Een van die belangrijke cultuurdragers is de genoemde “Epic Friday”. Die is eens in de twee weken. Ik mocht de vrijdag voor ik daadwerkelijk begon bij Younicorp al meedoen aan zo’n dag en wat was dat tof!  

Eerst op een mooie locatie in Rotterdam aan een mooie en actieve brainstormsessie meegedaan. Daarna heb ik voor het eerst in mijn leven een VR game gedaan. Wat een ervaring was dat 😱!! Backpack op je rug, VR bril & headset op je hoofd en een dik machinegeweer in je hand. Je waant je compleet in een andere wereld. Heerlijk piraten en zombies afknallen en je het laplazarus schrikken als er ineens eentje voor je opduikt. Tussendoor een drankje doen en dan ook nog even een extreme VR-route lopen waarbij je geen stap verkeerd durft te zetten terwijl je gewoon weet dat er niets aan de hand is. Echt een mega mindfuck. Maar super om te doen. Echt een aanrader! 

QuandaGo Consultant 

Inmiddels ben ik alweer een tijdje aan de slag als QuandaGo consultant. Quandago is een superleuk bedrijf met supergave software om klantinteracties vast te leggen, te verbeteren en achterliggende processen te automatiseren. En niet te vergeten de mogelijkheden om een hele goede kennisbank op te bouwen.

Onze neuzen blijken over veel, en belangrijke, zaken dezelfde kant op te staan. En er is een goede klik. Dat zijn toch wel belangrijke zaken om samen mooie nieuwe avonturen aan te gaan.

Inmiddels heb ik al een aantal gave projecten gedaan en ben ik goed thuis in het QuandaGo low code platform. Zo heb ik tijdens de coronaperiode meegeholpen om enorm snel telefoonlijnen voor boostervaccinaties voor een veiligheidsregio op te zetten. Inclusief het automatiseren van de administratieve afhandeling. Ook heb ik bij een gemeente QuandaGo Interactions geïmplementeerd. Daarnaast ben ik nu bezig met een groot en, voor Nederland, belangrijk project bij de landelijke overheid. Om daar verschillende registers te voorzien van onze klantinteractiesoftware en de achterliggende processen te automatiseren met als doel snellere en betere dienstverlening en het verbeteren van de self-service.

En dat allemaal in een ICT-landschap dat moet voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Heel gaaf en leerzaam!  

#MooieDingen 

De collega’s hebben het me al regelmatig horen roepen en ik heb het ook op mijn LinkedIn staan: #Mooiedingen! 

Dat past helemaal in de cultuur van Younicorp en ook bij mijn eigen kernwaarden. Dus ik zit hier meer dan prima op mijn plek.

Wil je meer weten over Younicorp of het QuandaGo platform? Stuur mij dan een LinkedIn bericht

Picture of Frank Schothuis

Frank Schothuis

Doorlezen?

Meer blog artikelen

Marco Hout

Deep Democracy​

Met afstand de meest waardevolle Epic van afgelopen kwartaal: Deep Democracy. En hier lees je waarom het ook voor jou interessant kan zijn.   Herken je

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Afbeelding office party