De trieste waarheid is dat je bij heel veel organisaties nog wordt gezien én wordt behandeld als platte human resource. Dat vind ik echt onnodig en achterhaald. Want je kan veel meer voor een organisatie betekenen als je de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid krijgt om zelf keuzes te maken én om serieus bij te dragen aan de bedrijfsvoering. Daar word je nog blijer van ook.

Wat werken bij Younicorp voor mij zo leuk maakt is dat ik oprecht geniet als ik hoor dat collega’s veel meer werkplezier en betrokkenheid ervaren nu ze Younicorper zijn. Dat merken we niet alleen intern maar onze klanten merken dat ook. Daar ben ik best trots op. Ook word ik blij als we weer een stapje hebben gezet in het verbeteren van zelforganisatie, klantgerichtheid en professionaliteit. Wat werken bij Younicorp verder voor mij zo leuk maakt is dat je om de week verrast wordt door de creativiteit en het ondernemerschap van collega’s op de Epic Fridays.

Mijn ambitie ligt erin om nog meer bedrijven te starten die allemaal werken volgens de Younicorp way of working. Om zo nog meer mensen echt werkplezier te gunnen. Dat klink misschien een beetje zweverig. Maar als ik het anders verwoord dan wil ik het liefst dat andere organisaties zo onder de indruk zijn van ons succes dat ze niet anders kunnen dan onderdelen van onze way-of-working te adopteren. En ze werk ook vooral leuk, motiverend en liefst ook episch maken.

Wil je hier meer over weten? Of een keer een Epic bijwonen? Mail mij dan op marco.hout@younicorp.com.

Marco Hout

Epic Fridays!

Misschien heb je al gehoord over onze Epic Fridays? Zo niet, lees vooral deze blog van Marco! Hieronder vind je een selectie foto’s van Epics die ik heb georganiseerd. Dit wil je toch ook? 

Blogs

Marco Hout

Deep Democracy​

Met afstand de meest waardevolle Epic van afgelopen kwartaal: Deep Democracy. En hier lees je waarom het ook voor jou interessant kan zijn.   Herken je

Lees verder »