Yes, in de internet.nl hall-of-fame!

Een toffe cultuur en heel veel plezier. Dat zijn we en stralen we ook uit. Wat we niet uitstralen maar wel doen, is ons werk echt super serieus nemen!

Uiterst gevoelige informatie

Dat moet ook wel als je met uiterst gevoelige informatie én integraties werkt om klantreizen te verbeteren en digitale transformaties te realiseren. Zowel binnen Pega als QuandaGo projecten.

Maar ook de minder klantgevoelige zaken nemen we serieus. Zoals onze website. Want de betrouwbaarheid hiervan straalt af op de totale bedrijfsvoering en imago van je organisatie. Althans, dat vinden wij.

Younicorp in de Hall of Fame bij internet.nl

Dat is ook waarom we enorm blij en trots zijn met onze Hall-of-Fame plek bij internet.nl. Want die plek is alleen voor organisaties die 100% scoren op internet betrouwbaarheid.

Hoe doet jouw organisatie het?

Benieuwd hoe jouw organisatie scoort of weten waar nog verbeteringen nodig zijn? Doe dan zelf de test op internet.nl Wellicht is er voor jouw organisatie wel een plekje naast ons in de Hall-Of-Fame!

Wat test internet.nl eigenlijk

Internet.nl controleert de correcte toepassing van moderne Internetstandaarden die de betrouwbaarheid van online diensten vergroten. Een score van 100% betekent dat een website volledig voldoet aan de norm waartegen zij testen. Deze norm is gebaseerd op de internetstandaarden op de ‘pas toe of leg uit’-lijst van Forum Standaardisatie, op veiligheidsadviezen van NCSC, en op relevante RFC’s van IETF.

Marco Hout

Marco Hout

Doorlezen?

Meer blog artikelen

4 Younicorp medewerkers zittend aan vergadertafel.
Frank Schothuis

SALESFORCE COMMUNITY & EVENTS!

Younicorp betreedt de Salesforce wereld! Salesforce is een CRM platform met heel veel mogelijkheden. Het heeft daardoor enorm veel gebruikers. Daarbij hoort uiteraard ook een

Sjaak Hoogstraaten

Quick wins in Salesforce

Wat jij nu kan doen zodat je nog blijere Salesforce gebruikers hebt! Deze maand ben ik aan de slag gegaan bij Younicorp en start ik

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Afbeelding office party