Studiebudget: Hoe zit dat bij Younicorp?

Waar studiebudget vroeger een unieke incentive was om talent aan te trekken én te behouden, is dit inmiddels steeds vaker onderdeel van de reguliere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een terechte ontwikkeling: werkgevers kunnen profiteren van de investering in hun personeel en werknemers krijgen de kans zich naar interesse te ontplooien. Win win, zou je denken. Binnen het oerwoud van trainingen loop je echter vaak tegen de (on)nodige beperkingen aan, denk aan eisen, randvoorwaarden of een beperkt aanbod. Je kan lang niet altijd écht kiezen. Binnen Younicorp neem ik je daarom graag mee in hoe wij invulling geven aan ons studiebudget ontwikkelbudget.

Younicorps ontwikkelbudget beloftes:

  • 3.000 EUR per jaar
  • Écht vrij inzetbaar
  • 10 studieverlofdagen per jaar

3.000 EUR per jaar

Als Younicorper krijg je elk jaar 3.000 EUR om te besteden aan jouw ontwikkeling. Of je dit gebruikt voor één meer specialistische training of juist wil uitsmeren over meerdere opleidingsdoeleinden is aan jou. En zie je nu iets vets à 3.129 EUR? Dan zijn we de moeilijkste niet.

Écht vrij inzetbaar

Bij Younicorp zitten er geen haken en ogen aan het ontwikkelbudget. Natuurlijk zijn Pega of andere werkinhoudelijke certificaten belangrijk, veel belangrijker is jouw geluk. Word je dus blij van een cursus pottenbakken of juist visual design? Go for it! Wij geloven dat als je iets kiest wat je écht inspirerend vindt, je dit uitstraalt in je werk.

10 studieverlofdagen per jaar

Naast budget heb je natuurlijk tijd nodig om invulling te geven aan jouw scholing. Daar krijg je royaal – 10 studieverlofdagen per jaar – de ruimte voor.

Mijn invulling aan dit budget

Dankzij ons ontwikkelbudget kan ik kiezen voor een NLP Practitioner opleiding, een lang gekoesterde wens. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Dat heeft, anders dan het wellicht doet vermoeden, niks met IT en computers te maken. NLP gaat over inzicht krijgen in je (onbewuste) gedrag en diens invloed op anderen. Het is een wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen. Je leert hierdoor veel over communicatie met jezelf en met anderen. Technieken die je persoonlijke effectiviteit dus vergroten (UNLP, 2017). Hierdoor is NLP multi-inzetbaar in zowel je werk als privéleven.

Wil jij nu meer weten over NLP, ons ontwikkelbudget of gewoon eens een dagje meelopen om de Younicorp sfeer zelf te ervaren? Mail ons via Hallo@Younicorp.com.

Picture of Sophia Reijnen

Sophia Reijnen

Doorlezen?

Meer blog artikelen

Marco Hout

We stoppen met feedback geven!

De meest waardevolle Epic van dit kwartaal was die over aanspreken. Oftewel het geven van feedback. Vorig kwartaal hebben we Deep Democracy ingevoerd Deep Democracy

Sjaak Hoogstraaten

Enquête-antwoorden opslaan op de Case

Voor het meten en verbeteren van het serviceniveau kan na het sluiten van een Case in Salesforce een enquête worden gestuurd. Deze kan gestuurd worden

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Afbeelding office party