Ik geloof dat je pas echt goed presteert als je op alle fronten genoeg stimulans krijgt. Bij Younicorp vind je het allemaal:
uitdagende projecten, volop kans je verder te ontwikkelen, de leukste collega’s en een serieuze hoeveelheid plezier!

 

In mijn huidige rol als Pega consultant bij Rijksinspectie Digitale Infrastructuur houd ik me bezig met procesautomatisering en beheer. Ik zoek collega’s waarmee ik hier, of op andere opdrachten, kan samenwerken en onze way-of-working kan uitdragen & invoeren.

Maar uitdaging zit hem bij ons niet alleen in de projecten. Want eens in de zoveel tijd krijg ik (en misschien straks wel jij) de verantwoordelijkheid om als voorzitter of epic master op te treden tijdens een van onze tweewekelijkse Epic
Friday’s. Voor het epische gedeelte deel ik graag een tipje van de sluier. Scroll daarvoor lekker naar beneden en zie een greep van de activiteiten die ik georganiseerd heb.

 

Wil je meer weten over waarom ik zo enthousiast ben over Younicorp? Bel of app mij dan op 0629103531 of benader mij via LinkedIn. Bekijk ook de werken-bij-pagina voor meer informatie over waarom Younicorp bij jou past.

Olaf Hoogenboom

Door mij georganiseerde Epic Fridays!

Mijn blogs

Groepsfoto van de Younicorp delegatie die naar Pega Inspire gaat.
Olaf Hoogenboom

Meegenomen uit Vegas

Werken kan niet altijd leuk zijn. Ik begin haast te denken dat ik een vraagteken achter de hiervoor geschreven zin moet zetten. Want ja, een

Lees verder »