De Younicorper

Wij zijn Younicorp en wij gaan het allemaal anders doen.

Klinkt interessant, maar wat betekent dat voor jou als medewerker? Daarover gaan we graag met je in overleg. Voor ons betekent het in ieder geval dat:

Je gelooft in Pega

Je ziet dat de wereld in een hoog tempo verandert en gelooft dat Pega het platform is dat deze verandering kan bijhouden en ondersteunen. Daarom werk jij met Pega. Zelfs je vrienden weten wat Pega is, omdat je soms van enthousiasme er even over moet vertellen.

Je graag met collega’s samenwerkt aan opdrachten

Je bent goed in je vak maar weet dat je als team meer kunt bereiken. Die teams noemen wij high performance Scrum teams. Daarin werken we samen. Misschien niet eens omdat dit aantoonbaar effectiever is, maar gewoon omdat het leuker is, want dat leidt weer tot goede resultaten. Daarom bewaken wij continu of je nog voldoende plezier hebt in je werk.

Je vindt dat succes gevierd mag worden

Ken je dat? Dat je moet uitleggen wat je werk inhoudt? Dan is het leuk als je de concrete resultaten kunt benoemen. Bijvoorbeeld dat jij hebt meegebouwd aan een oplossing waardoor de kosten voor infrastructuur (en het bijbehorende energieverbruik) zijn gehalveerd. De belangrijke mijlpalen onderweg, vieren we met elkaar.

Je jouw capaciteiten EN beperkingen kent

Werken kan iedereen, maar voor samenwerken heb je kennis van anderen nodig. Wij geloven dat we elkaar kunnen versterken door de juiste houding en gedrag. Door hulp te vragen waar het moet, en hulp te bieden waar het kan. Dat gaat niet vanzelf. Hieraan wordt gewerkt met ondersteuning van onze coach. Niet af en toe, maar wat ons betreft elke week. Hiermee halen we epische resultaten. Uit onszelf en uit elkaar.

Je nog niet bent uitgeleerd

Je bent een goeroe, of misschien een goeroe in de dop. In de snel veranderende wereld van vandaag moeten we ons blijven ontwikkelen. Daarbij zijn opleidingen belangrijk, dus die krijg je. Maar moet je ook durven experimenteren. En daarbij maak je fouten. Fouten, essentieel om te ontdekken wat er niet werkt, maar ook om te ontdekken wat wel werkt.

Wij hebben een flinke ambitie. Dat is spannend, maar bovenal uitdagend. Hou jij van deze spanning én wil je meehelpen onze ambities te realiseren, dan spreken we je hopelijk snel.

Picture of Deniz Uygun

Deniz Uygun

Doorlezen?

Meer blog artikelen

Marco Hout

Deep Democracy​

Met afstand de meest waardevolle Epic van afgelopen kwartaal: Deep Democracy. En hier lees je waarom het ook voor jou interessant kan zijn.   Herken je

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Afbeelding office party