Die Epic Friday, dat kost toch handen vol geld?  

Bij Younicorp hebben wij om de week op de vrijdag een Epic Friday. We komen 26 keer per jaar bewust bij elkaar om nieuwe dingen te doen. Te experimenteren. De koers van Younicorp te bepalen. Elkaar te enthousiasmeren en te motiveren Én vooral ook om heel veel plezier te maken. Elke keer op een andere locatie. Soms met gastsprekers of workshops en ongeveer zeven keer per jaar met een sessie van onze huiscoach Judith om onze teamdynamiek verder te verbeteren.  

 

Leren door rouleren 

De organisatie van een Epic Friday wordt gedaan door de voorzitter en de Epic Master. Dit zijn rollen die rouleren, elke keer is een ander koppel aan zet om de dag te organiseren. 

Mooie bijkomstigheid is dat iedereen binnen Younicorp zo ervaring opdoet met het voorzitterschap én het organiseren van een event. Die ervaring passen we ook weer toe in ons werk. Waardoor ook klanten hiervan profiteren.  

Collectieve creativiteit 

Door de Epic Fridays komen we werkelijk door het hele land. Onze gezamenlijke creativiteit wordt volop ingezet om elke keer weer een nieuwe epische locatie te vinden. Waar we vol enthousiasme en energie de Epic houden. Af en toe is het ook leuk om iets in de buurt van je eigen woonomgeving te organiseren. En je eigen hobby’s te verwerken in de activiteiten die we doen. 

Zo leren we elkaar nog beter kennen en worden we ook elke keer verrast door bijzondere omgevingen en activiteiten. Met name de activiteiten staan me vaak bij. Zoals het trial rijden op een echte trialmotor. Wandelen met alpaca’s. Waterskiën. Onmogelijke escaperooms. Zeilen op het schip van Marco Bussemaker. BBQ-en muziekworkshop. Body surfen. Of een eigen bordspel maken Het is werkelijk waar veel te veel om op te noemen.  

Niet alleen maar leuk 

Zijn we dan alleen maar aan het lol trappen? Tuurlijk niet. Younicorp is een professionele club. We proberen zoveel mogelijk plezier te maken tijdens ons werk. Maar de Epic heeft ook bijna altijd een serieus karakter. Waarbij we nuttig werk doen en belangrijke beslissingen nemen die richting geven aan de koers van ons bedrijf.  

Ook de activiteiten op een Epic Friday hebben vaker een serieuzere invalshoek. Zoals hackathons. Een sprekers over crypto en zakelijke web3 toepassingen. Zakelijke toepassingen voor E-sports. Experimenteren met AI. Maar ook het uitwerken van proposities voor Pega, Salesforce en Quandago.  

Meer dan eens behandelen we ook uitdagingen bij onze klanten waarmee we onze collectieve creativiteit en denkkracht gebruiken om onze klanten verder te helpen.  

(Eventueel een link naar de onze eerdere blog over de epic https://younicorp.com/2022/01/19/epic-fridays/) 

Zelf heb ik het geluk dat ik er al vanaf het begin bij ben. Bij de start van Younicorp, toen we nog maar met z’n drieën waren en nog geen klanten hadden, begonnen we al aan dit aspect van onze cultuur. We hadden direct al de grootste lol op een Epic en de meest creatieve ideeën werden bedacht waarmee we verder aan Younicorp gingen bouwen. 

Chicago U-turn 

Ik herinner me nog een bewuste Epic waarbij we gingen stunt rijden met BMW’s. Een tikkeltje spannend, maar al snel deden we de Chicago U-turn. Dat is de bewuste ‘move’ in Amerikaanse actiefilms waarmee de hoofdpersoon in een auto achtervolging ontsnapt door eens flink aan de handrem te trekken en in tegengestelde richting weg te racen met de nodige wheelspins en opwaaiend stof en rook. Heel spectaculair dus.  

Maar meestal hadden we serieuze besprekingen over de strategie en de groei van Younicorp. En onze missie om werk net zo leuk te maken als op bezoek gaan bij goede vrienden.  

Hoe kan dit financieel uit? 

Dit is steevast de vraag de die ik krijg. Ik snap het ook wel. Want we investeren veel in onze manier van werken. Het gemiddelde bedrijf gebruikt waarschijnlijk hetzelfde budget voor één of twee bedrijfsuitjes per jaar. Dus 26 keer is dan inderdaad een fors verschil. 

Ik zal er heel eerlijk over zijn. We hebben vooraf niet doorgerekend of dit wel uit kan. Vanuit onze visie geloven we er heilig in dat het Younicorp meer oplevert dan het kost.  

Omdat we elkaar hiermee enthousiast en gemotiveerd houden. We elkaar blijven verassen. Omdat plezier maken enorm belangrijk is want je besteedt veel tijd van je leven aan werk. Omdat dit bijdraagt aan het binden en boeien van elkaar. En aan betrokkenheid en motivatie om Younicorp samen groter en professioneler te maken.  

De conclusie is; kennelijk kan het uit! Vanaf het eerste jaar is Younicorp al een winstgevend bedrijf. Een genuanceerder antwoord is dat ik denk niet dat Younicorp net zo succesvol zou zijn als we de Epic Friday’s niet zouden hebben. Het is één van de unieke kenmerken waardoor het extra bijzonder en leuk is om bij Younicorp te werken. Het helpt ook met de werving en het behouden van getalenteerde collega’s.  

Deze creatieve en verassende dagen maken ook dat we weer volledig opladen, met elkaar in verbinding staan en daarmee ons werk nog beter kunnen uitvoeren voor onszelf en voor onze klanten.  

De financiële investering die we hiervoor in de Epic Friday’s doen, maak dat meer dan waard. 

Wil je meer weten over Younicorp en onze Epic Fridays, dan hoor ik dat heel graag! 

<banner oid met ‘neem contact op met Deniz ofzo’> 

Hoe help je elkaar uit de brand?

Onlangs heb ik het genoegen gehad een team-dag te organiseren voor Achmea. Dat werd een vlammend succes.

 

Een teamdag verzorgd door Younicorp?
Goede Pega consultants bij elkaar maakt nog geen high performance team. Zelfs niet bij Achmea. Daarom wordt er bij Younicorp veel gecoacht op houding, gedrag en groepsdynamiek. Ook ‘coachen’ we klantteams waar wij onderdeel van zijn. Inclusief de Pega consultants van andere organisaties en die van de klant. Want het gaat erom gemeenschappelijk dezelfde doelen na te streven én continu de productiviteit en effectiviteit te verbeteren. En dat kan alleen als je als een (h)echt team samenwerkt.

De theorie: effectief communiceren
We begonnen deze zonnige dag in Epe. Waar we starten met een sessie over effectief communiceren in teams. Younicorp huiscoach Judith nam ons mee in een uitgebreid ochtendprogramma over MBTI en ieders persoonlijke MBTI-profiel. MBTI is een model om inzicht te bieden in de verschillende gedragsstijlen binnen het team.

Stof tot handelen

Dit bleek voor mijn collega’s bij Achmea nieuwe stof. En bracht zodoende ook nieuwe inzichten naar boven. Het was daarbij erg leuk en bijzonder nuttig te zien hoe je op een laagdrempelige manier een beter beeld krijgt van de drijfveren en (mogelijke) valkuilen van je teamgenoten. En hoe daarmee om te gaan.

De praktijk: brandweer survival
Na wat luchtige lunchpraat was het tijd voor het tweede deel van de dag: BrandweerSurvival! Een bijzonder leuk activiteitenpakket verzorgd door Cees de brandweerman. Een echte aanrader.

Door verschillende opdrachten uit te voeren, leer je over de vele aspecten van het brandweerpersoon zijn. Daarnaast zijn de lessen in veel gevallen goed toepasbaar op werken in teamverband, zoals ons Achmea Pega Scrumteam.

Communicatie
Zo waren er oefeningen waarbij communicatie centraal stond en het onderling zoeken naar oplossingen gestimuleerd werd.

We bouwden samen hele constructies om water van A naar B te krijgen. Dit uiteraard met de nodige complicaties.

Erg interessant om te zien hoe je dan als team moet schakelen en hoe effectief communiceren daarbij helpt.

Brandjes blussen
Uiteraard werden er die middag ook wat ‘echte’ brandjes geblust. Zo weten we nu allemaal hoe je bepaalde gevaren omtrent blussen het beste aan kan pakken. Geen water op een olievuur gooien! Wellicht iets wat je al weet. Maar het ziet er stiekem toch wel heel gaaf uit als er gedemonstreerd wordt hoe dat uit de hand kan lopen.

Elkaar redden
Gelukkig hadden we na deze oefeningen allemaal nog beide wenkbrauwen. Zodat we daarna ook nog een hele interessante oefening in twee teams konden doen.

Daarbij was het ene team dan verantwoordelijk om het andere team uit een brandend gebouw te redden. Hiervoor werd natuurlijk niemand echt in gevaar gebracht. Behalve dat de speciale brillen die we op kregen om een rokerige kamer te simuleren, je nog best tegen een muur op konden laten lopen. Maar laat dat nou bij brandweermannen/vrouwen helemaal niet een verkeerd iets zijn. Altijd een gebouw uitkammen met één hand aan de muur. Het is namelijk heel belangrijk dat je de weg terug op die manier ook nog kan vinden.

Het vergelijk met documentatie bijhouden in een Pega project is wellicht wat ver gezocht maar overeenkomsten zijn er zeker. Ook leuk om te merken wat er gebeurt als de situatie verandert (er kan natuurlijk iets omvallen op je pad) en je op zoek moet naar een punt van herkenning. Om zo de weg weer te kunnen vervolgen. Daarvan kan ik uit eigen ervaring in ieder geval zeggen dat het vooral zorgt voor vermaak bij collega’s die op dat moment geen zicht belemmerende brillen dragen.

Rookkamer
Na iedereen in veiligheid te hebben gebracht en onszelf weer uit de (toch vrij warme) brandweerpakken te hebben gehesen, mochten we ook nog even ervaren hoe zo’n kamer gevuld met rook echt voelde. In een wat kleinere ruimte had Cees het ondertussen blank gezet van de rook. En dat was in dit geval dan nog slechts witte rook. Waarbij hij vertelde dat je in een echte situatie (met zwarte rook) helemaal geen hand voor ogen ziet. Terwijl we daar met z’n allen stonden te wachten tot de discolampen aan zouden gaan, begon er wel een ander lampje te branden.

Want wanneer je als team moet navigeren met beperkt zicht, is wederom communicatie het allerbelangrijkste. En toen dit in de praktijk getoetst werd door een opdracht waarbij we op afstand instructies moesten doorgeven voor een te bouwen constructie, werd het belang van én het begrip voor ieders communicatiestijl steeds helderder. Het was dan ook leuk om te merken hoe het ochtendprogramma hierdoor eigenlijk heel mooi aansloot bij de verschillende oefeningen die we zojuist hadden gedaan.

Napraten
Tijd om dit even met z’n allen na te bespreken (en wat vloeibare verkoeling te consumeren) was er tijdens de borrel waarmee we de dag afsloten.

Ik vond het een zeer geslaagde, leuke en tevens leerzame dag voor het gehele team! Ik wil daarom coach Judith en brandweerman Cees nogmaals bedanken voor hun geweldige hulp en inzet om samen met het gehele Achmea team deze dag tot zo’n succes te maken.

Brand Meester!


De Uitdagingen van het gebruiken van Salesforce Experience Cloud

In deze blog delen we enkele van de obstakels die we tegenkwamen voor en tijdens de implementatie van de Salesforce Experience Cloud. Hopelijk helpt deze blog jou om deze hobbels sneller te nemen.  


Doel van de Experience cloud 

We implementeren een Salesforce Experience Cloud bij een semi-overheidsorganisatie. Doel is om de samenwerking tussen de organisatie en haar partners te verbeteren. Partners kunnen via Experience Cloud help-artikelen raadplegen, chatten met medewerkers van de organisatie en leads opvolgen. 

Voor en tijdens de implementatie liepen we tegen een vier uitdagingen aan die we graag met je delen zodat jouw Salesforce Expercience Cloud implementatie nog sneller gaat.   


Uitdaging 1: Kiezen tussen Experience Cloud en andere opties 

Experience Cloud biedt ook mogelijkheden voor niet ingelogde gebruikers, (de guest user) in dit geval gaan we ervan uit dat er een omgeving opgeleverd moet worden waar een login voor nodig is om gegevens specifiek voor de ingelogde gebruiker te kunnen delen. 

Het eerste wat je dan moet doen, is beslissen welk soort portal het beste past. Naast Experience Cloud zijn er andere opties, zoals een WordPress-plugin. Gebruik je een ander portal, dan kun je Salesforce API’s gebruiken om gegevens te delen, maar dit vergt extra ontwikkeling en beperkt de Salesforce-functionaliteiten binnen het portal. 

Ervan uitgaande dat de organisatie al gebruikt maakt van Salesforce, heeft Experience Cloud als voordeel dat je geen extra tijd nodig hebt om het te integreren met de backend-data, omdat het deel uitmaakt van de Salesforce-omgeving. Dit maakt het gemakkelijk om objecten te delen met gebruikers van het Experience Cloud portal. 

De keuze die je maakt hangt dus onder ander af van: 

  • Of je ook gebruik wilt maken van functionaliteiten die Experience Cloud biedt zoals de Chatter, een database van helpartikelen en een drag and drop page builder. Er zijn meer functionaliteiten zoals Salesforce CMS en Chat welke zowel op een eigen portal als op een andere website gebruikt kunnen worden. 
  • Welke data er gedeeld moet worden via de Portal. Als dat veel verschillende Salesforce objecten zijn, dan is het delen van de juiste data via Experience Cloud een stuk eenvoudiger dan via een andere portal en API-calls. Wijzigingen die gebruikers maken in de Experience Cloud worden ook automatisch opgeslagen. 
  • De kosten zijn ook belangrijk. Gebruikers voor Experience Cloud zijn niet gratis. Waarschijnlijk ook duurder dan gebruik maken van bijvoorbeeld een Plug-in. Er zal dus een afweging gemaakt  
  • De beschikbare kennis speelt ook een belangrijke rol. Gelukkig kennen wij nog wel een goede Experience Cloud implementatie partner 😊. 

Uitdaging 2: Het Juiste Experience Cloud Template Kiezen 

Bij het maken van een nieuwe Experience Cloud portal moet je het juiste sjabloon kiezen. Er zijn verschillende sjablonen voor verschillende doeleinden. Eerst stel je vast wat het doel van de Portal is. Is het doel van de portal om meer Sales te doen middels partners, dan is de Partner Central template waarschijnlijk de beste optie.  

Is het doel van de site om de klantenservice te verhogen en om meer self-service mogelijk te maken, dan is de Customer Service template de beste optie. Er dient ook gekeken te worden naar wat de Look and feel van de site moet worden.  

In Experience Cloud zijn er veel mogelijkheden om de look and feel aan te passen zodat deze bij het merk van de organisatie hoort. Het kan echter zo zijn dat de geboden opties niet voldoende zijn voor de organisatie. In dat geval kan de CSS van de portal ook overschreven worden. Of er kunnen eigen Salesforce Lightning Web Component (LWC’s) gemaakt worden waarin de CSS compleet aangepast kan worden.  

Als de ontwikkeling richting de aangepast componenten gaat, dan is Build Your Own (LWR) de beste optie. Voor deze optie moet er wel rekening gehouden worden met het ontwikkelwerk voor deze componenten.  


Uitdaging 3: Analyseren van Gebruikersgedrag 

Een belangrijk onderdeel van de implementatie was het begrijpen van hoe mensen de Experience Cloud-website gebruiken. Het bijhouden van gebruikersgedrag is cruciaal om de gebruikerservaring te verbeteren. We gebruikten Google Tag Manager om het klikgedrag van gebruikers te volgen. 


Uitdaging 4: Single Sign-On (SSO) Gebruiken voor Login 

Denk na over de ervaring van gebruikers bij het inloggen. Voor een klantenportaal kun je Single Sign-On implementeren. Zodat gebruikers, bijvoorbeeld, kunnen inloggen met hun Google-account. Enige kennis van Apex is nodig om SSO in te stellen. 


Conclusie: 

Elke Experience Cloud-implementatie is uniek. Maar dit zijn vier uitdagingen die je waarschijnlijk tegenkomt. Allereest moet er afgewogen worden of de Experience Cloud inderdaad de beste optie is, vervolgens is belangrijk een goed sjabloon te kiezen, het gedrag van gebruikers te meten en het gebruikersgemak te vergroten door SSO aan te bieden.  

Als je meer wilt weten of overweegt om een Experience Cloud portal te implementeren, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier! 

<formulier oid om contact op te nemen> A

De meest waardevolle Epic Friday van afgelopen kwartaal | Deep Democracy

Met afstand de meest waardevolle Epic van afgelopen kwartaal: Deep Democracy. En hier lees je waarom het ook voor jou interessant kan zijn.  

 

Herken je dat, trage besluitvorming? 

Als je alles samen beslist én groeit, dan worden effectieve overleggen al snel Poolse landdagen. Onze besluitvorming werd dus traag. Heel traag. Zo traag dat sommigen van ons stiekem aan het Robloxen waren tijdens deze overleggen. Net voordat we helemaal geen belangrijke besluiten meer namen, kwam er vanuit één van de collega’s een voorstel ‘laten we Deep Democraty invoeren’. 

 

Op naar beter 

Op z’n Younicorps huurden we een expert in. Want we je kan niet overal heel goed in zijn. De expert werd @Luuk van het Semco Style Institute. Samen hebben we de theoretische basis van Deep Democracy verkend én intensief geoefend.  

We hebben ons daarbij gericht op het proces als de manier waarop we tot gedragen beslissingen komen. Maar dan veel sneller én met veel meer betrokkenheid. Dat is gelukt! Moraal: we hebben Deep Democracy geadopteerd en het zit steeds meer in ons dna.

 

Wil jij ook? 

Ben je benieuwd of Deep Democracy ook iets voor jouw team of organisatie is? Of wil je gewoon meer inzicht in hoe wij deze aanpak in de praktijk toepassen? Laat het ons weten. We delen graag onze ervaringen en inzichten met je. Ook gaan we samen met je met jouw team(s) aan de slag om besluitvorming te versnellen met meer betrokkenheid  

<klik iets om interesse kenbaar te maken> 

 

Meer over Deep Democracy  

Deep Democracy is een besluitvormingsmodel dat is ontworpen om alle stemmen en perspectieven binnen een groep te waarderen en te integreren. Zelfs bij diegenen die minder vaak gehoord worden. Het gaat verder dan traditionele meerderheidsstemming en bevordert inclusiviteit en gelijkheid in besluitvorming.  

Enkele kenmerken van Deep Democracy zijn onder andere:  

  • Inclusiviteit: Alle stemmen tellen, ongeacht achtergrond, positie of hiërarchie.  
  • Conflictbeheer: Het model moedigt open discussies aan, zelfs over tegenstrijdige standpunten, en helpt bij het vinden van constructieve oplossingen voor conflicten.  
  • Besluitvorming met consent: Beslissingen worden niet alleen genomen op basis van meerderheid, maar vereisen “consent,” wat betekent dat niemand bezwaar heeft tegen het besluit. 
 

Waarom Deep Democracy steeds meer in opkomst is. 

In een tijdperk waarin inclusiviteit en diversiteit hoog in het vaandel staan, wint Deep Democracy snel aan populariteit als een krachtig hulpmiddel voor besluitvorming.  

Het model gaat verder dan traditionele methoden. Door de nadruk te leggen op het horen van alle stemmen, ongeacht achtergrond, positie of hiërarchie. Het biedt een gestructureerde aanpak voor open discussies, zelfs over tegenstrijdige standpunten, en moedigt het vinden van constructieve oplossingen voor conflicten aan.  

 

Consent 

Wat Deep Democracy uniek maakt, is het principe van besluitvorming met “consent.” Wat betekent dat beslissingen worden genomen wanneer niemand bezwaar maakt. Hierdoor kunnen groepen sneller en effectiever besluiten nemen. Terwijl ze tegelijkertijd de betrokkenheid en tevredenheid van teamleden vergroten.  

Met de groeiende complexiteit van problemen waarmee organisaties worden geconfronteerd, biedt Deep Democracy een waardevol middel om diepgaande inzichten en oplossingen te genereren. Het model voorziet in de behoefte aan inclusiviteit, effectieve besluitvorming en conflictbeheer en wordt steeds vaker omarmd als een waardevol instrument in de hedendaagse samenwerkingsomgeving. 

 

Leestip  

Als je zelf aan de slag wilt om teams hierop te coachen, dan is het boek ‘Deep Democraty’ (duh) van Jitske Kramer een must read. <url naar managementbook.nl of amazon> 

Digitale Toegankelijkheid, ook jij wilt (en moet) hieraan voldoen

Digitale toegankelijkheid. Het klinkt niet als het meest opwindende onderwerp. Maar het is van cruciaal belang. Maar liefst 22% van de Nederlandse bevolking heeft baat heeft bij digitaal toegankelijke websites en apps! Het gaat om mensen met verschillende beperkingen, zoals mensen met dyslexie, slechtzienden of met een angststoornis. Maar ook om ouderen die mogelijk minder digitaal vaardig zijn. 

 

Voor overheden al verplicht. Maar straks ook voor bedrijven met een webshop 

Voor overheidsinstanties is digitale toegankelijkheid al verplichte kost sinds 2022. Ook commerciële organisaties krijgen te maken met verplicht voldoen aan digitale toegankelijkheid. Momenteel is het nog geen wettelijke verplichting voor bedrijven. Daar komt in verandering in rond 2025. Om (digitale) inclusiviteit te bevorderen, heeft de Europese Unie de European Accessibility Act (Europese Toegankelijkheidswetgeving) aangenomen. Deze wet is gericht op het verbeteren van de toegankelijkheid van producten en diensten voor mensen met beperkingen en ouderen.  

 

Inclusief met de European Accessibility Act  

De European Accessibility Act is een baanbrekende wetgeving die tot doel heeft de digitale en fysieke wereld toegankelijker te maken voor iedereen. Het richt zich op een breed scala van producten en diensten. Van smartphones en websites tot geldautomaten en kassaterminals. Deze wet stelt normen vast voor toegankelijkheid. Wat betekent dat producten en diensten zodanig moeten worden ontworpen en geleverd, dat ze bruikbaar zijn voor alle inwoners. Ongeacht hun beperkingen.  

 

Wat moet je er van weten  

Je moet je verdiepen in de impact van de European Accessibility Act op je activiteiten. Hier zijn enkele belangrijke punten waar je rekening mee moet houden:  

  • Toepassingsgebied: De wet is van toepassing op een breed scala van producten en diensten. Van informatietechnologie en telecommunicatie tot consumentenproducten zoals wasmachines en kassa’s.  
  • Verplichtingen: Onder de wet moeten bedrijven ervoor zorgen dat hun producten en diensten voldoen aan de toegankelijkheidsnormen die in de wet zijn vastgelegd. Dit omvat het aanbieden van alternatieve formaten, zoals braille of gesproken tekst, en het zorgen voor toegankelijke gebruikersinterfaces op digitale platforms.  
  • Website Toegankelijkheid: De wet heeft specifieke bepalingen met betrekking tot website toegankelijkheid. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat hun websites voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), waardoor ze toegankelijk zijn voor mensen met verschillende beperkingen.  
  • Overgangsperiode: Bedrijven hebben enige tijd om aan de wet te voldoen. De precieze termijnen variëren afhankelijk van het type product of dienst, maar over het algemeen hebben bedrijven enkele jaren om aan de normen te voldoen.  
  • Straffen: Niet-naleving van de European Accessibility Act kan leiden tot boetes en andere juridische gevolgen, dus bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze op tijd voldoen aan de normen. 
 

Waarom wil je er nu al iets mee doen? 

Je hebt dus nog even. Waarom zou je als commerciële organisatie dan nu al met digitale toegankelijkheid aan de slag gaan? Hier zijn enkele belangrijke redenen:  

  1. Je vergroot je doelgroep: Door te zorgen voor digitale toegankelijkheid, vergroot je je potentiële doelgroep en dus je omzet. Dit omvat niet alleen mensen met beperkingen, maar ook oudere consumenten.  
  2. Je voorkom toekomstige kosten: Wachten tot 2025 betekent mogelijk dat je overhaaste en kostbare aanpassingen moet doorvoeren om aan de wettelijke vereisten te voldoen. Door nu actie te ondernemen spreid je de investering en vermijd je onnodige (werk)druk. 
  3. Positieve reputatie: Organisaties die proactief zijn op het gebied van digitale toegankelijkheid worden gewaardeerd en gerespecteerd door klanten en de samenleving als geheel. Het draagt daarom bij aan een positieve reputatie en klantenloyaliteit. 
 

Start nu met website toegankelijkheid 

Wil je nu al meer omzet of een voorsprong op je concurrentie? Start dan met het onderzoeken van je website en webshop op digitale toegankelijkheid. We helpen je door je site of shop te onderzoeken (conform WCAG) en leveren een verbeterrapport op waarmee je direct aan de slag kan. Als je wilt, dan helpen we je bij het doorvoeren van die verbeteringen. 

<banner oid met ja ik wil> 

Vanuit ons zusterbedrijf Accessy.club helpen we al tientallen (overheids)organisaties met het verbeteren van de digitale toegankelijkheid. We doen website onderzoeken, geven trainingen en leveren consultants en projectleiders. Onze expertise op Pega, Salesforce en QuandaGo combineren we zo met de expertise op het toegankelijkheidsdomein. En daar wordt je snel beter van.  

Dus op naar een meer inclusief Nederland. Met als bijvangst meer omzet en winst.