FieldBuddy en Younicorp bundelen krachten

FieldBuddy en Younicorp bundelen krachten om mkb te ondersteunen met geavanceerde field service management oplossingen 

Amsterdam, 24 september 2024 — FieldBuddy, een toonaangevende leverancier van field service management software, en Younicorp, een gespecialiseerde Salesforce implementatiepartner voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), kondigen vandaag een strategisch partnership aan. Deze samenwerking richt zich specifiek op het helpen van mkb-bedrijven bij de implementatie van innovatieve field service management oplossingen die bedrijfsprocessen optimaliseren en operationele efficiëntie verhogen.

Door dit partnership wordt FieldBuddy’s krachtige softwareplatform gecombineerd met Younicorp’s expertise in implementatietrajecten binnen het mkb-segment. Gezamenlijk ondersteunen beide bedrijven zo ondernemingen bij het digitaliseren van hun field service operaties, het verbeteren van klanttevredenheid en het reduceren van operationele kosten. 

“FieldBuddy is altijd gericht op het bieden van de beste platform voor field service management, maar de implementatie van dat platform is minstens zo belangrijk,” zegt Camille, Product Owner van FieldBuddy. “Younicorp’s uitgebreide ervaring met het begeleiden van mkb-bedrijven in hun digitale transformaties maakt hen de ideale implementatiepartner voor onze software. Samen zorgen we ervoor dat mkb-bedrijven snel en succesvol aan de slag kunnen met onze oplossingen.” 

“Het mkb is een belangrijke motor voor innovatie en groei in Nederland. Door onze samenwerking met FieldBuddy kunnen we hen de juiste tools bieden om hun field service operaties te professionaliseren,” aldus Marco Hout, Managing Director van Younicorp. “Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mkb-organisaties in het hele implementatietraject, van strategisch advies tot de technische uitvoering. Dankzij deze samenwerking kunnen we bedrijven helpen om hun processen efficiënt te digitaliseren en te optimaliseren.” 

Over FieldBuddy 

FieldBuddy biedt innovatieve en flexibele field service management software waarmee bedrijven hun buitendienst-processen eenvoudig kunnen beheren. FieldBuddy staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke platform dat met name geschikt is voor organisaties die hun field service operaties willen stroomlijnen en verbeteren. 

Over Younicorp 

Younicorp is een implementatiepartner gespecialiseerd in het ondersteunen van overheden en het midden- en kleinbedrijf bij digitale transformaties. Met een focus op procesoptimalisatie en technologische implementaties helpt Younicorp overheden en MKB-bedrijven om hun bedrijfsvoering efficiënter en toekomstbestendig te maken. 

Voor meer informatie: 

Foto van Sjaak Hoogstraaten

Sjaak Hoogstraaten

Doorlezen?

Meer blog artikelen

Duikboot in allerlei kleuren met daaromheen zeilboten en andere boten in verschillende kleuren
Marco Hout

Klaar voor groei

Onze manier van samenwerken en de cultuur staan als een huis. Daarom geven we nu vol gas. Het doel? Zo veel mogelijk mensen het Younicorp-gevoel

Marco Hout

We stoppen met feedback geven!

De meest waardevolle Epic van dit kwartaal was die over aanspreken. Oftewel het geven van feedback. Vorig kwartaal hebben we Deep Democracy ingevoerd Deep Democracy

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Afbeelding office party