50% sneller registratieproces

Younicorp mocht een kleine maar essentiële bijdrage leveren aan het International Business Day-evenement van NLinBusiness.

Inventief

Dit hebben we gedaan met een inventieve oplossing: het scannen van een QR-code, verzonden in de uitnodiging, via de Salesforce-app. Hierdoor werd elke deelnemer direct als aanwezig geregistreerd. 

De uitdaging 

Elk jaar organiseert NLinBusiness de International Business Days.

Een van de grootste uitdagingen hierbij is om snel en overzichtelijk te weten wie er aanwezig is. Deelnemers moeten bovendien eenvoudig en zonder gedoe kunnen inchecken, zonder dat hun naam handmatig hoeft te worden opgezocht. 

De oplossing 

Onze oplossing? Het genereren van een unieke QR-code voor elke contactpersoon in Salesforce. Bij aankomst hoefden deelnemers alleen hun QR-code te scannen, waarna de Salesforce-app automatisch werd geopend en de contactpersoon direct werd geregistreerd als aanwezig.

Het Resultaat 

Volgens NLinBusiness heeft de oplossing het registratieproces met maar liefst 50% versneld. Wat zorgde voor een vlekkeloos verloop van het evenement. Daar zijn we best trots op. 

Wat er nog meer behaald is: 

  • Natuurlijk een soepele en snelle check-in, zonder wachttijden. 
  • Dankzij deze QR-code-oplossing heeft NLinBusiness ook in real-time inzicht in de aanwezigheid van alle deelnemers tijdens de International Business Days.

Al met al werd het evenement efficiënter georganiseerd én werd de bezoekerservaring aanzienlijk verbeterd.

Meer Weten? 

Benieuwd hoe we jouw evenement net zo soepel kunnen laten verlopen met QR-code-integratie in Salesforce? Of wil je meer weten over hoe deze oplossing is gebouwd? Neem vandaag nog contact op met:

en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Foto van Sjaak Hoogstraaten

Sjaak Hoogstraaten

Doorlezen?

Meer blog artikelen

Man in grijs pak met een fotocamera
Sjaak Hoogstraaten

FieldBuddy en Younicorp bundelen krachten

FieldBuddy en Younicorp bundelen krachten om mkb te ondersteunen met geavanceerde field service management oplossingen  Amsterdam, 24 september 2024 — FieldBuddy, een toonaangevende leverancier van

Duikboot in allerlei kleuren met daaromheen zeilboten en andere boten in verschillende kleuren
Marco Hout

Klaar voor groei

Onze manier van samenwerken en de cultuur staan als een huis. Daarom geven we nu vol gas. Het doel? Zo veel mogelijk mensen het Younicorp-gevoel

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Afbeelding office party