Klaar voor groei

Onze manier van samenwerken en de cultuur staan als een huis.

Daarom geven we nu vol gas. Het doel? Zo veel mogelijk mensen het Younicorp-gevoel geven. Dat gevoel is werken met plezier, net als op bezoek gaan bij vrienden. Zowel intern als bij de opdrachtgever.

Vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en plezier vormen onze basis. Meer hierover lees je op de “Werken bij Younicorp“-pagina.

Ons middel om dit doel te bereiken: De BHAG

Onze BHAG? Over 10 jaar hebben we 25 bedrijven. Wat deze bedrijven doen, maakt niet uit. Het gaat om de manier waarop: altijd de Younicorp-manier. We hebben een helder groeiplan dat uit drie stappen bestaat. Daarbij zorgen we dat iedereen meeprofiteert van onze groei, zonder dat het unieke Younicorp-gevoel verloren gaat.

1. Kom erbij!

We nemen mensen aan met de juiste houding en het juiste gedrag. Vooral in vakgebieden waar schaarste is of ontstaat. Je komt terecht in hetzelfde bedrijfsonderdeel. Hier leer je de Younicorp-waarden en onze manier van werken kennen. Het doel? Jou laten ervaren dat de Younicorp-manier werken leuker maakt. Ook vinden we hier een opdracht die past bij jouw ervaring en ambities.

2. Pionier

Heb je vier collega’s die min-of-meer hetzelfde doen als jij? Dan versnelt de leercurve in zelforganisatie. Je krijgt iemand die jullie twee dagen per week ondersteunt. Deze persoon is vooral bezig met  jullie tevredenheid én zorgt voor de juiste klanten en opdrachten. Gezamenlijk bepaal je de koers. Zo krijg je een goed beeld wat het inhoudt om aan het roer te staan van een bedrijf en kan je pionieren.

Daarnaast krijg je een eigen winst- en verliesrekening. Zo zie je precies hoe de geldstromen lopen en ervaar je ook de financiële kant van een organisatie.

3. Vaar uit

Ben je met acht personen? Dan krijg je je eigen bedrijf. Jij en je collega’s kunnen tot 20% van de aandelen daarin verwerven. De ondersteuning wordt uitgebreid naar fulltime. Met z’n achten vaar je uit en bepaal je bijna alles zelf.

Want sommige zaken blijven verplicht, zoals het uitvoeren van Epic’s. Ook de manier van samenwerken en het continu verbeteren van tevredenheid zijn essentieel. De Younicorp-manier en cultuur blijft dus leidend. Verder heb je alle vrijheid om je bedrijf te runnen zoals jij wilt.

Er is altijd hulp

Uitvaren is spannend. Vooral qua administratie, regelgeving en ondersteunende processen. Maar maak je geen zorgen, wij  regelen dat voor je. Zie ons als een Shared Service Center on steroids. Onze missie? Jullie helpen je ambities waar te maken.

Endgame: de Youni-vloot

Samen bouwen we aan een vloot van bedrijven die autonoom zijn, maar elkaar helpen waar nodig. Allemaal met de overtuiging dat werken net zo leuk moet zijn als een bezoek aan vrienden.

Wil jij ook onderdeel zijn van een organisatie die echt om jou draait en werken bij Younicorp ervaren? Neem vandaag nog contact op met Marco via marco.hout@younicorp.com of vul het contactformulier in op de “Werken bij Younicorp“-pagina.

Foto van Marco Hout

Marco Hout

Doorlezen?

Meer blog artikelen

Marco Hout

We stoppen met feedback geven!

De meest waardevolle Epic van dit kwartaal was die over aanspreken. Oftewel het geven van feedback. Vorig kwartaal hebben we Deep Democracy ingevoerd Deep Democracy

Sjaak Hoogstraaten

Enquête-antwoorden opslaan op de Case

Voor het meten en verbeteren van het serviceniveau kan na het sluiten van een Case in Salesforce een enquête worden gestuurd. Deze kan gestuurd worden

Kom je ook bij ons werken?

Bij younicorp draait het op en om jou!

Afbeelding office party